KOMBINERA PERSONLIG TRÄNING MED MOTIVATIONEN ATT TRÄNA I GRUPP

MOVE2DAY - PT-GRUPP

Personlig Träning i grupp är perfekt för dig som vill kombinera den personliga träningen med den motivationshöjning som kommer från gruppträning. Du får en PT som utformar träningspass efter hela gruppens och individernas förmåga, och som samtidigt coachar och motiverar hela gruppen så ni får ut så mycket som möjligt. Vi kör grupper om mellan 4-6 personer vilket gör att jag som PT kan tillgodose er alla med den hjälp och coachning du behöver.

4 TRÄNINGSTILLFÄLLEN IHOP MED OLIKA FOKUSOMRÅDE

HUR GÅR DET TILL?

Upplägget på träningstillfällena är baserat på olika fokus vi kör. Varje månad är de minst en grupp och den vi kör nu i januari är med fokus att komma igång med lite styrka i träningen. Det betyder inte att vi måste lyfta några 100kg eller något utan alla kör med sina egna motstånd, men vi har i syfte att under 4 veckor bli trygga i våra grundrörelser och komma upp i lite utmanande vikter. Det vill säga att vi lär oss och ökar lite varje tillfälle.

Vi tränar en gång i veckan 45 minuter i en månad, det vill säga totalt 4 tillfällen. Vi är maximalt 6 stycken i en grupp för att få ut så mycket som möjligt vid varje tillfällen. Varje tillfälle har lite olika områden vi fokuserar mer på men alltid med repetition och utveckling av föregående vecka.

I kombination med vår gruppträning och nu med onsdagskvällarna som ger möjlighet att köra igenom ett eget pass om du vill, kan du underhålla och till och med få ännu bättre resultat av en månads fokus. Du kommer också känna dig tryggare inte bara på dina träningspass utan också i din vardag då den kanske utmanar dig.

4 TRÄNINGSTILLFÄLLEN IHOP MED OLIKA FOKUSOMRÅDE

VAD KOSTAR DE ATT VARA MED?

Första gruppen startar nu på tisdag den 7:e januari 18:30

Vem som helst kan vara med och delta i en av våra grupper. Du behöver inte ens vara medlem. Om du inte är medlem på studion kostar det 800kr att vara med.

Som medlem minst 2 månader på studion kostar de 725kr och som medlem minst 2 säsonger (8 månader) kostar de endast 650kr.

Tecknar du ett helårsmelemskap innan 31 januari ingår deltagande i en av grupperna under året. Du väljer själv den månad de passar dig bäst.

ÄR DETTA NÅGOT FÖR DIG!?

ANMÄL DITT INTRESSE

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Move2day 2017. All Rights Reserved