web_summer

Även om du bara är här en kort period kan du vara med

SOMMAR PÅ MOVE2DAY

Sommaren närmar sig och det är dags för semester och kanske ner till sommarhuset. Men något man inte bör låta bli under dessa härliga månader är ju sin rörelse och hälsa. Därför vill vi på Move2day - The Wellness Studio kunna erbjuda något för alla. Vare sig det är att du är här hela sommaren eller om det bara är ett par veckor. Vi ökar succesivt på med fler gruppass och jag öppnar upp mer PT-tider. Hoppas det kan finnas något här för dig för att hjälpa dig i din sommarträning!

summer_#2

Med flera olika typer av tidsintervaller hoppas vi det ska finnas något för alla

ERBJUDANDE PÅ MEDLEMSKAP

Under sommaren kan det vara lite svårare med motivationen att ta sig till träning. Värmen och de fina vädret kan lätt göra att man inte känner speciellt mycket för att kanske gå in och träna. Tiden går åt till aktiviteter, kvällarna blir lite senare och man njuter för fullt.

Men det är otroligt viktigt att man fortsätter röra på sig lite mer än en promenad i solen. Hjärtat är en muskel vi alltid behöver styrketräna för att vi ska må så bra som möjligt och vi tränar denna muskel genom att få upp pulsen och bli lite extra andfådd. Det finns massor av sätt att göra detta på och det behöver inte vara de tuffaste passen med tunga skivstänger. Det behöver inte heller vara 15 km i löparskorna varje dag.

Att bara vara med på ett gruppass i 25 minuter eller kanske köra med ett pass med personlig tränare varannan dag kan göra underverk för kropp och sinne.

Hos oss på Move2day - The Wellness Studio vill vi kunna erbjuda alla något. Vi kör en bra blandning på passen och vill kunna erbjuda även dig som bara är här ner ett par dagar en chans till ett passande medlemskap. Vi har allt från 1 vecka till hela sommaren, ja till och med bara enstaka gånger såklart.

1 vecka - 280kr
2 veckor - 420kr
3 veckor - 560kr
4 veckor - 700kr / 675kr
6 veckor - 975kr / 950kr
2 månader - 1250kr / 1200kr
3 månader - 1875kr / 1800kr

10-klipp - 1520kr
enstaka pass - 85kr

Hoppas det kan vara något här som stämmer in på din vistelse eller dina önskemål i sommar!

summer_#1

"FÖRSTA STEGET ÄR ALLTID DE SVÅRASTE, MEN DU KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA DE!"

KOM I RÖRELSE IDAG

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Move2day 2017. All Rights Reserved